Wisseling van de wacht

Stephen King • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Wisseling van de wacht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wisseling van de wacht is de gruwelijk spannende finale van Stephen Kings Mercedes-trilogie, na de bestsellers Mr. Mercedes en De eerlijke vinder. In Wisseling van de wacht keert de duivelse Mercedes-Killer Brady Hartsfield terug. Hij drijft zijn vijanden tot zelfmoord en als Bill Hodges en Holly hem niet weten te stoppen, zullen ze zelf slachtoffer worden, want hij richt zich vastbesloten op de mensen die hem het ziekenhuis in kregen. King combineert de detectivestijl van Mr. Mercedes en De eerlijke vinder met de adembenemende, bovennatuurlijke suspense waar hij zo beroemd mee is geworden. Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen op zijn naam staan, waaronder ruim vijftig horror- en fantasyboeken. Alle titels werden wereldwijde bestsellers. Een tv-serie gebaseerd op Mr. Mercedes is in voorbereiding. 'Bloedspannend.' Algemeen Dagblad 'Het is een King in topvorm.' Nu.nl

Dit boek in de pers

In Wisseling van de wacht, het derde en - helaas, helaas - laatste deel van de reeks rond de geschikte speurneus Bill Hodges, brengt Stephen King de sinistere schurk Brady Hartsfield uit deel 1, Mr. Mercedes, terug.  
De Volkskrant  

Retespannend.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  


Reviews & recensies

Marike

onze specialist thrillers

Wederom een nagelbijtend spannende King en een waardig einde van de Mercedes-trilogie!

‘Wisseling van de wacht’ is het laatste én meest spannende boek van Stephen Kings Mercedes-trilogie. In dit nagelbijtend spannende slotstuk keert de Mercedes-Killer Brady Hartsfield terug en moeten Bill Hodges en Holly hem voor eens en voor altijd stoppen. Stephen King bewijst in dit boek weer eens de meesterverteller van de bovennatuurlijke thrillers te zijn. Karakters Billy Hodges en Holly komen in dit boek beter tot hun recht, waardoor het boek wat extra diepgang krijgt. Kortom: een must-read voor elke King-fan!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • psychopatische thrillers
  • thrillers over seriemoordenaars

Details:

Auteur(s)Stephen King
UitgeverijLuitingh-Sijthoff
Vertaler(s)Annemarie Lodewijk
ISBN9789024572823
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's384
Verschijningsdatum
SerieBill Hodges
Afmetingen230 x 150 x 36 mm.
Gewicht662 gr.  

Recent bekeken producten