Wereldwijzer Argentinië - Buenos Aires En Het Noorden

Reisgidsen Zuid-Amerika Paperback


De Wereldwijzer reisgids Argentinië- Buenos Aires en het Noorden is je perfecte reispartner voor een reis naar het Noordelijke gedeelte van dit Zuid-Amerikaanse land.

Een reis door Argentinië is verrassend en veelzijdig. In het noordoosten van Argentinië vind je de watervallen van Iguazú, omringd door enorme subtropische bossen. Maar je kunt ook genieten van de koloniale en indiaanse cultuur in het noordwesten.

Deze reisgids voor Noord- Argentinië biedt naast hoogtepunten en achtergrondinformatie ook praktische informatie tijdens je reis. Steden en streken worden uitgebreid beschreven. En natuurlijk wordt er uitgebreid stilgestaan bij de hoofdstad Buenos Aires. Dit reishandboek geeft je ook informatie over hotels, restaurants en vervoer.

De Nederlandse auteur laat je kennismaken met dit imponerende land en neemt je mee over de winderige Pampa's. Door de vele kaarten en foto's vind je makkelijk je weg in steden en streken. De reisgids Argentinië- Buenos Aires en het Noorden geeft je de informatie die je vakantie naar Argentinië onvergetelijk maakt.

€ 22,95
(geen kwartaalafname)
Nog niet verschenen, verwacht vanaf 16-12-2014
Reserveer
Zet op verlanglijstje


Recent bekeken producten