Weg zonder genade

John Hart • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Weg zonder genade is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Weg zonder genade is de langverwachte thriller van John Hart, de meesterlijke verhalenverteller en Edgar-winnaar. Voor de lezers van Harlan Coben en literaire thrillers.

Elizabeth Black is een heldin. Onlangs heeft ze eigenhandig een meisje uit gevangenschap gered, en de twee meedogenloze ontvoerders doodgeschoten. Maar Elizabeth heeft ook donkere geheimen. En als de jongen Gideon met een pistool staat te wachten tot de moordenaar van zijn moeder uit de gevangenis komt, raakt haar leven in een stroomversnelling.

'De proloog is hartverscheurend en de volgende hoofdstukken zuigen je naar binnen als materie in een zwart gat. Lees dit boek!' David Baldacci

'Weg zonder genade is een triomf.' Corban Addison

Dit boek in de pers

Als iets Harts schrijftalent bevestigt, is dat zijn ambachtelijke plottechniek. Je krijgt de indruk dat hij de intrige al in detail had uitgedacht toen hij de eerste zin typte.  
Het Parool  

John Hart weet ons tot het einde aan zijn verhaal te kluisteren.  
Hebban.nl  

Edgar Award-winnaar John Hart (Het ijzeren huis) onderzoekt hoe de menselijke veerkracht en het vertrouwen in de medemens op de proef worden gesteld na hartverscheurend verraad.  
Publishers Weekly  

Onvergetelijk  
DAILY MAIL  

De proloog is hartverscheurend en de volgende hoofdstukken zuigen je naar binnen als materie in een zwart gat. Lees dit boek!  
DAVID BALDACCI  

Groots, heftig en onmogelijk weg te leggen, op de eerste pagina was ik verkocht. John Hart is een meesterlijke verhalenverteller.  
HARLAN COBEN  


Reviews & recensies

Marike

onze specialist thrillers

Wat een waanzinnig goede thriller. Must read voor de liefhebbers van Karin Slaughter!

Elizabeth Black is tijdelijk geschorst als rechercheur nadat  ze bij het bevrijden van een ontvoerd en misbruikt meisje de twee daders met een enorme hoeveelheid kogels heeft gedood. Op dat moment wordt ex-agent Adrian Wall na dertien jaar gevangenis vrijgelaten. Wanneer in een verlaten kerk een  dode vrouw wordt gevonden, verdenkt de politie meteen Adrian. Elizabeth is altijd in zijn onschuld blijven geloven en besluit Adrian te helpen. Dan volgen alle gebeurtenissen elkaar in sneltreinvaart op… Nagelbijtend spannend, duister, gruwelijk en niet weg te leggen. Het is ongelofelijk knap hoe John Hart deze thriller heeft geschreven. Ondanks de vele verhaal lijnen is het gemakkelijk te volgen en raak je verstrikt in een web van leugens en corruptie. En telkens als je denkt te weten hoe alles in elkaar steekt, verrast John Hart je weer met een totaal nieuwe wending in het verhaal. Must read voor de liefhebbers van Karin Slaughter!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over politiezaken
  • verzwegen zaken

Details:

Auteur(s)John Hart
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Henny van Gulik
ISBN9789024572977
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's432
Verschijningsdatum
Afmetingen231 x 150 x 38 mm.
Gewicht714 gr.

Recent bekeken producten