Dolfje Weerwolfje / 16 - Weerwolvensoep

Paul van Loon • Hardcover

€ 14,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Dolfje Weerwolfje / 16 - Weerwolvensoep is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dolfje Weerwolfje rent door het Weerwolvenbos. Een stem echoot tussen de bomen: ´Ik ruik weerwolvenvlees!´ Het is Knuppel - de jager. In het Handboek voor weerwolfjagers heeft hij gelezen dat je van weerwolven lekkere soep kunt maken. Zijn kookpot staat klaar.
Dolfje is gevangen! Hoe redt hij zichzelf uit de soep? Dolfje verzint het ene verhaal na het andere, de hele weerwolfnacht lang. Maar is dat genoeg om Knuppel op andere gedachten te brengen?

Dit boek in de pers

Een leuke bundeling voor de vele fans van Dolfje.  
PLUIZER.BE  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Eenvoudig geschreven, grappig boek met verhalen voor kinderen.

Dit is alweer het zestiende avontuur van het lieve monstertje Dolfje weerwolfje. In Weerwolvensoep heeft weerwolfjager Knuppel Dolfje gevangen en vastgebonden om er een soep van te maken. Maar ja: die soep moet nog helemaal gemaakt worden. In de tijd die rest totdat de soep kookt probeert Dolfje de weerwolfjager op andere gedachten te brengen, door hem verhalen te vertellen. Mooie verhalen, vreemde verhalen, spannende verhalen, droevige verhalen, gekke verhalen. Het leuke is dat de verhalen voor de trouwe fans heel herkenbaar zijn, want Dolfje vertelt over zijn eerdere avonturen. Wat ook grappig is, is dat Knuppel zichzelf steeds herhaalt. Het boek is eenvoudig geschreven, dus heel goed toegankelijk voor een grote groep kinderen. Over de afloop vertel ik niks, dat moeten jullie zelf maar lezen!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Paul van Loon
IllustratorHugo van Look
UitgeverijLeopold
ISBN9789025867997
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's160
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
SerieDolfje Weerwolfje
Karakter(s)Dolfje Weerwolfje
Afmetingen223 x 155 x 18 mm.
Gewicht458 gr.  

Recent bekeken producten