Weekend Terschelling (POD)

Els Kerkhoven • Paperback

€ 17,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Weekend Terschelling (POD) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


Voordat Isa naar het buitenland vertrekt, gaat ze met haar zusje Daan en hun beste vriendin Sylvie nog een keer terug naar Terschelling, het vakantie-eiland van hun jeugd. Ze halen mooie herinneringen op en brengen een bezoek aan Jannetje, de moeder van Loek en Gerben - hun vakantievrienden van vroeger.
De trip down memory lane krijgt een dramatische wending als Sylvie spoorloos verdwijnt. Jannetje blijkt de enige getuige, maar zij heeft een beginnende vorm van alzheimer. Hoe betrouwbaar is haar getuigenis?
Daan en Isa zetten alles op alles om Sylvie terug te vinden, maar dan verandert de zoektocht op het eiland in een regelrechte nachtmerrie.

Weekend Terschelling is een verhaal over vriendschap en verraad, over herinneren en vergeten, maar vooral over de angst om alles kwijt te raken wat je ooit had.

Els Kerkhoven won de Libelle Spannende Verhalenwedstrijd en debuteerde in 2012 met Gifdochters. Weekend Terschelling is haar tweede thriller.

Dit boek in de pers

Kerkhoven weet de spanning goed op te voeren zodra de zoektocht echt van start gaat. Je zit constant op het puntje van je stoel en wordt van het ene verkeerde spoor op het andere gezet.  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over ontvoeringszaken
  • vrouwelijke thrillers

Details:

Auteur(s)Els Kerkhoven
UitgeverijSijthoff
ISBN9789021809182
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's256
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 25 mm.
Gewicht407 gr.  

Recent bekeken producten