Web van herinneringen

Jane Kirkpatrick • Paperback

€ 19,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


Eliza Spalding Warren was nog maar een klein meisje toen Indianen haar ontvoerden en in het dorp een bloedbad aanrichtten. Dat was in 1847. Nu ze moeder van twee jonge kinderen is, dreigt Eliza's bestaan wéér te worden ontwricht: haar impulsieve echtgenoot besluit te verhuizen om elders een nieuw leven op te bouwen. Eliza zal niet alleen haar geliefde thuis én het graf van haar moeder moeten verlaten; veel erger is dat ze zal verhuizen naar de streek waar ze ooit gevangenzat.
Eliza krijgt het dagboek van haar moeder in handen, en ontdekt tot haar verbijstering dat haar eigen herinneringen niet het hele verhaal vertellen. Kan ze het duistere verleden onder ogen zien en verdergaan? Of zullen haar jeugdherinneringen haar voorgoed in hun greep houden?

Een indrukwekkend verhaal over herinneringen die je beklemmen en over de genezing die volgt als je de draden van het verleden daadwerkelijk durft te ontrafelen.

Jane Kirkpatrick heeft meer dan vijfentwintig romans op haar naam staan. 'Letitia's appelboom', haar debuut in Nederland, ontving lovende kritieken. Zie www.jkbooks.com.

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over herinneringen
  • romans over het echte leven

Details:

Auteur(s)Jane Kirkpatrick
UitgeverijMozaiek
Vertaler(s)Jeannette Wilbrink-Donkersteeg
ISBN9789023996750
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's396
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 135 x 38 mm.
Gewicht581 gr.

Recent bekeken producten