Water & vuur

Victoria Scott • Paperback eci.nl lezers

€ 17,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Water & vuur is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De zestienjarige Tella is wanhopig: haar broer is ernstig ziek en de artsen staan met lege handen. Dan ontvangt Tella geheimzinnige instructies om deel te nemen aan een levensgevaarlijke race door vier ecosystemen: jungle, woestijn, oceaan en bergen. En de prijs? Het geneesmiddel dat haar broer kan redden. Modepopje Tella, niet gewend aan ontberingen, is vastbesloten: ze moet winnen! Alle deelnemers krijgen een ei, dat tijdens de race uitkomt. In elk ei zit een Pandora, een speciaal gemanipuleerd dier, met gaven waarmee het de deelnemer kan helpen. Tella's Pandora lijkt niets bijzonders te kunnen. Of toch wel?

En hoe handig zijn Tella's gevoelens voor de zwijgzame, stoere Guy, die net zo graag wil winnen als zij? Want als het erop aankomt, heeft Tella maar één doel: het leven van haar broer redden.. en dat van zichzelf.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een spannende competitie met als prijs een geneesmiddel

Het concept doet in eerste instantie een beetje aan de Hongerspelen denken: een jong meisje doet mee aan een gruwelijke en gevaarlijke race door 4 verschillende ecosystemen. Als ze wint krijgt ze het medicijn waarmee ze haar doodzieke broer kan genezen. Een spannend gegeven! Het leuke aan Water & Vuur is dat, bovenop het spannende verhaal, de personages ook fantastisch uitgewerkt zijn. Hoofdpersonage Tella is bijvoorbeeld helemaal niet zo’n harde tante, maar eigenlijk gewoon een meisjesmeisje! De toevoeging van de Pandora’s – genetisch gemanipuleerde hulpdieren – maakt het verhaal helemaal af. De band die Tella en haar Pandara krijgen is hartverwarmend. Ik kan niet wachten tot de filmrechten worden verkocht (want dat kan haast niet anders)!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Victoria Scott
UitgeverijLeopold
Vertaler(s)Ellis Post Uiterweer
ISBN9789025865757
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen231 x 151 x 25 mm.
Gewicht471 gr.  

Recent bekeken producten