Waarom stinkt een stinkdier

Sander Koenen • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€7,99

Overal elders € 9,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen

Waarom stinkt een stinkdier is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dankzij de jongensvragen ontdek je wat er in een komeet zit. Je komt erachter hoe blinde mensen de wereld zien. En waarom je beter niet kunt verdwijnen in een zwart gat.

Natuurlijk krijg je ook antwoord op een vraag die we in 2018 allemaal gaan stellen, jongen of meisje, jong of oud: kun je uitrekenen wat de kans is dat Nederland wereldkampioen voetbal wordt?

Lees snel de Top 25 van de jongens. Vergeet daarna niet het boek om te draaien en verder te bladeren bij de meiden. Hun vragen waren lang zo gek nog niet. Wat dacht je van: hoe is internet ontstaan? Wat is het ongezondste eten? En worden dieren ook gepest door hun soortgenoten? Wie hebben de battle gewonnen: de jongens of de meiden? Wat is de allerbeste vraag? Om dát te ontdekken blader je gauw naar het midden van dit boek!

Dankzij de meidenvragen ontdek je waarom de een wel spruitjes lust en de ander niet. Je komt erachter waarom mensen verliefd worden. En of je kunt overleven op andere planeten.

Lees snel de Top 25 van de meiden. Vergeet daarna niet het boek om te draaien en verder te bladeren bij de jongens. Ze hebben de vragenbattle niet gewonnen, maar hun vragen zijn zeker niet slecht. Wat dacht je van: hoe ontstaat jeuk? Bestaan er meer jongens of meisjes op de wereld? En waarom blijven beestjes wel plakken aan het web van een spin, maar een spin zelf niet?

Wie hebben de battle gewonnen: de jongens of de meiden? Wat is de allerbeste vraag? Om dát te ontdekken blader je gauw naar het midden van dit boek!

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Sander Koenen
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789021016597
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's128
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 142 x 13 mm.
Gewicht258 gr.  

Recent bekeken producten