Waar de zee begint

Edzard Mik • Paperback

€ 18,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Waar de zee begint is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Athene, juni 2004. De Griekse economie is booming. Werklui leggen de laatste hand aan de stadions voor de Olympische Zomerspelen. De tv-schermen in de tavernes tonen onafgebroken de heldendaden van het Griekse voetbalelftal. In deze euforie raakt de Nederlandse bankier Nico in de ban van Despina, de dochter van een kunsthandelaar met wie hij zaken doet. Als hij na een paar droomachtige weken terugkeert naar zijn gezin, rest hem slechts de herinnering en de kwellende vraag: hoe waarachtig was deze liefde?

Acht jaar later is alles anders in Athene. Winkels staan leeg, de geur van traangas vult de straten, de sfeer is grimmig. In deze onttakelde metropool gaat hij op zoek naar Despina. Maar wie is zij eigenlijk? En wat vindt hij terug als hij haar weer ontmoet?

Dit boek in de pers

Waar de zee begint overtuigt als een verhaal over wat een hevige liefde met mensen kan doen: een pijnlijke innerlijke leegte opvullen, met vernauwd bewustzijn en verscherpte zintuigen de werkelijkheid ervaren, en de eigen kracht en beperkingen leren kennen.  
Cobra  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over de liefde
  • lichte dromerigheid

Details:

Auteur(s)Edzard Mik
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023488149
TaalMeertalig
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's308
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 136 x 20 mm.
Gewicht303 gr.  

Recent bekeken producten