Vrije geboorte

Anna Myrte Korteweg • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€13,59

Overal elders € 16,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Vrije geboorte is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In verwachting van haar derde kind gaat Anna Myrte Korteweg op zoek naar de meest natuurlijke en vreugdevolle manier van zwanger zijn en bevallen. Ze wil zich niet nog eens laten meeslepen door angst en onzekerheid, maar deze bijzondere periode vanuit vertrouwen ervaren.
¿Vrije geboorte¿ geeft een mooi overzicht van alle alternatieve manieren van bevallen.

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam van een vrouw. Door met ¿de stroom¿ mee te gaan en te vertrouwen op je innerlijke kracht en intuïtie, kan zwanger zijn een periode van persoonlijke groei worden. Daar kunnen zowel moeder als baby veel baat bij hebben. Korteweg beschrijft hoe vrouwen zicht tijdens de zwangerschap naar binnen kunt richten, bijvoorbeeld met behulp van meditatie. Door contact te maken met je lichaam kun je beperkende overtuigingen en onzekerheden uit de weg ruimen. Hoe beter je dit doet, hoe vrijer en zekerder je de bevalling kunt ingaan.

¿Vrije geboorte¿ is een pleidooi voor een natuurlijke zwangerschap en bevalling en biedt een tegenwicht tegen heersende opvattingen, bijvoorbeeld dat bevallen alleen in het ziekenhuis veilig is. Korteweg biedt vrouwen de keuze voor de vrije geboorte: bevallen vanuit vertrouwen op de kracht van je lichaam.

Anna Myrte Korteweg is cultureel antropoloog, droomcoach en zwangerschapsbegeleider. Samen met haar vader, Hans Korteweg, is ze auteur van het 'Droomjuweel'. Zie ook www.vrijegeboorte.blogspot.com.

Details:

Auteur(s)Anna Myrte Korteweg
UitgeverijHave, Ten
ISBN9789025961558
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 135 x 20 mm.
Gewicht329 gr.  

Recent bekeken producten