Voor jou - filmeditie

Jojo Moyes • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€8,00

Overal elders € 10,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 8 uur geleden.
Bestellen

Voor jou - filmeditie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De internationale bestseller 'Voor jou' van Jojo Moyes is nu verfilmd! Met in de hoofdrollen Emilia Clarke, bekend van 'Game of Thrones', als Lou en Sam Claflin, bekend van 'The Hunger Games', als Will.

Louisa en Will zijn absolute tegenpolen. Als Lou wordt aangenomen om voor Will te zorgen, die sinds een ongeluk in een rolstoel zit, botsen hun karakters ook onmiddellijk. Maar als ze ontdekt wat hij voor ogen heeft, besluit ze alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Alleen, hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?

De auteur, Jojo Moyes, werd door haar werk aan de verfilming van 'Voor jou' zo geïnspireerd dat ze een vervolg op Lou's verhaal geschreven heeft, 'Een leven na jou'!

Dit boek in de pers

Veel hilarische en ontroerende momenten. Voor jou is uitermate grappig geschreven. Advies: zakdoeken bij de hand houden.  
De Telegraaf  

Dit boek ontroert tot op het bot. Echt een aanrader.  
Flair  

Dit liefdesverhaal overtuigt, niet alleen omdat het je raakt, maar ook omdat het zo herkenbaar is.  
The New York Times  

Een meeslepende roman over liefde, dood, beslissingen nemen en liefde vinden. Het gaat grote emotionele vraagstukken niet uit de weg. Waterproofmascara is een vereiste!  
Marie Claire  

Allereerst een waarschuwing: dit boek is een echte tearjerker, dus houd een doos tissues en een reep chocola binnen handbereik. Zoals de achterflap al vermeldt, is dit boek een aanrader voor liefhebbers van de veelgeprezen film Intouchables. Tel daar een romantische plotlijn bij op en het resultaat is een ontroerende en meeslepende roman die je tot de laatste bladzijde in zijn greep houdt.  
CHICKLIT.NL  


Reviews & recensies

Voor jou is een prachtig liefdesverhaal, bitterzoet maar zó mooi

Jojo Moyes heeft met Voor jou een aangrijpend, verpletterend en ook verdrietig verhaal geschreven zonder dat het ergens sentimenteel wordt. Een prachtige prestatie, want dat blijkt toch heel moeilijk te zijn voor veel auteurs. Daarmee zet Jojo Moyes zich op de kaart. Het verhaal over een invalide jonge man en een jonge vrouw die op zoek is naar haar plek in de wereld, is bitterzoet en ontzettend mooi om te lezen. Het deed me een aantal keer denken aan de beroemde Franse film (en roman) Intouchables zonder dat het daar echt op lijkt. Ook in dat boek speelt een zwaar gehandicapte man de hoofdrol. Het knapste vind ik nog wel dat je aan het eind van het boek de keuzes begrijpt die de personages maken. Dit boek moet je gewoon lezen. Indrukwekkend.

Bekijk alle reviews van Loretta Schrijver 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over de liefde
  • fijne romans

Details:

Auteur(s)Jojo Moyes
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Anne Livestro
ISBN9789026141461
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's432
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 140 x 35 mm.
Gewicht567 gr.

Recent bekeken producten