Vogels, een mindful kleurboek

Georgie Woolridge • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,39

Overal elders € 12,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een serie van prachtige, mindful kleurplaten voor volwassenen geïnspireerd op onze gevederde vrienden van over de hele wereld. Pak je potloden en kleurstiften en kom tot rust in de creatieve wereld van Vogels. De fijnmazige patronen zijn niet alleen prachtig, maar ook speciaal ontworpen om in een mindful flow te komen. je komt in het boek allerlei vogelsoorten tegen, zoals de pauw, de lachvogel, de Indische scharrelaar en de pinguïn.

Bij alle 37 illustraties staat een korte informatieve tekst over de vogel en zijn leefgebied. Georgie Woolridge geeft hiernaast nuttige tips over het kleuren en de effecten die je krijgt bij het gebruik van verschillende tekenmaterialen.


Reviews & recensies

Leef je uit en wie weet verdient de kleurplaat straks wel een decoratief lijstje!

Misschien ben je, net als ik, helemaal in de ban van deze heerlijk rustgevende hobby: kleuren! Inkleuren welteverstaan, net als vroeger. Voor me ligt een kleurboek met afbeeldingen van 37 vogels, zwarte contouren, de veren prachtig edetailleerd  weergegeven: 'Vogels, een mindful kleurboek'. Bekende soorten als het roodborstje en de struisvogel, maar ook onbekende en exotische namen als de palmtortel en de roodrugpelikaan komen voorbij. Allemaal met een schitterend jasje van veren. Extra leuk is het educatieve karakter; bij de tekeningen staat namelijk een korte informatieve tekst over de vogel en het gebied waar de soort leeft. Ook worden er richtlijnen voor de kleuren genoemd maar het staat je uiteraard vrij de diertjes op je eigen manier in te kleuren. Het is een extra uitdaging  om verschillende technieken te gebruiken zoals kleurpotlood, gecombineerd met was- en pastelkrijt. Je zult merken dat als je eenmaal begint, je creativiteit en fantasie op hol slaan. Leef je uit en wie weet verdient de kleurplaat als hij af is wel een decoratief lijstje?

Bekijk alle reviews van Peggy Weijergang 


Details:

Auteur(s)Georgie Woolridge
UitgeverijSpectrum
ISBN9789000349470
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's80
Verschijningsdatum
Afmetingen284 x 263 x 10 mm.
Gewicht515 gr.  

Recent bekeken producten