Verslingerd

Lisette Jonkman • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€14,00

Overal elders € 17,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Verslingerd is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Lisette Jonkman Verslingerd
Humoristische roman over een beautyblogger, een huis vol nerds en échte liefde.
Het studentenleven gaat niet over rozen. Lucys relatie met Kikker staat onder druk, omdat hij een duet gaat opnemen met de beroemde zangeres Laura. Maar is haar interesse alleen zakelijk? Ondertussen kampt Lucy met een lichte social media-verslaving en eist haar populaire beautyblog steeds meer tijd en verantwoordelijkheid op. Om de chaos compleet te maken vragen haar vrienden en familie ook nog aandacht met hun problemen. Het wordt hoog tijd om prioriteiten te stellen. Wat is nu eigenlijk écht belangrijk in het leven?
Lisette Jonkman (1988) is de auteur van de vrolijke romans Glazuur en Verkikker¬d. Verslingerd is haar derde roman. Lisette verhuist vaak, maar gelukkig kan schrijven overal. De enige constanten in haar dagelijks leven zijn haar vriend Laurens en haar konijnen Guus en Whopper.
'Hardop lachen gegarandeerd.' Boekenblog.nl 'Lisette Jonkman is de koningin van de Nederlandse chicklit.' Adorablebooks.nl
Volg Lisette online via: @lis1988 www.lisettejonkman.nl

Reviews & recensies

Een beautyblog, een huis vol nerds en een bijna beroemd vriendje: een chicklit die heerlijk wegleest!

Lisette Jonkman heeft zo’n vlotte pen. Letterlijk, want Lisette is ontzettend productief. Ze debuteerde in 2012 en werkt inmiddels al aan haar vijfde én zesde boek. ‘Verslingerd’ is het door haar achterban jubelend ontvangen vervolg op ‘Verkikkerd’. Lucy studeert, heeft een succesvol beautyblog en een daarmee samenhangende lichte social media verslaving. Haar relatie met muzikant Kikker komt onder druk te staan als hij gaat samenwerken met de beroemde zangeres Laura, wier bedoelingen niet strikt professioneel lijken te zijn. Is de liefde tussen Lucy en Kikker hier wel tegen bestand? En hoe moet ze omgaan met haar vrienden en familie die haar aandacht vragen met hun eigen problemen? Het wordt hoog tijd om prioriteiten te stellen. De humor van Lisette mag echt wel uniek genoemd worden. Ze heeft een geheel eigen schrijfstijl waarmee ze voor veel leesvermaak zorgt. Daarnaast roert Lisette in dit boek een veel zwaarder thema aan, waarbij je misschien wel een traantje moet wegpinken. Een aanrader, dus.

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over social media
  • grappige boeken

Details:

Auteur(s)Lisette Jonkman
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789021809809
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 139 x 34 mm.
Gewicht495 gr.  

Recent bekeken producten