Verraad Me Niet

 

Literatuur • Paperback
Prijs:€ 18,95
Ledenprijs:€ 16,30
Als 2e boek:€ 11,37
Stapelvoordeel:40%
Op werkdagen voor 21:30 uur besteld morgen in huis, op = op
Alle boeken die meetellen als kwartaalafname

Beschrijving

De dertienjarige Michiel, wonend in een dorp aan een van de grote rivieren, belandt op een zondag in september na een fietstochtje bij een bouwvallige keet die door een groepje jongeren als ontmoetingsplek gebruikt wordt. Bier en breezers vloeien gulzig door dorstige kelen. Een van hen is zijn oudere broer Wolf, die zich zwaar aangeschoten schuldig maakt aan een afschrikwekkende vorm van geweld, daarbij aangemoedigd en toegejuicht door de anderen. Michiel, ongewild getuige, is sprakeloos van ontzetting. Diezelfde avond dwingt Wolf hem over het voorval te zwijgen. Broers verraden elkaar niet, zegt hij. Maar het slachtoffer blijkt in coma te liggen. Wat moet Michiel doen? Wat is verraad?

In dit spannende en verontrustende verhaal wordt de lezer moeiteloos de gevoelswereld van een dertienjarige in getrokken, die tussen angst en verwondering ontdekt dat hij een geweten heeft.
  • Zet op verlanglijstje

Meer informatie

ISBN9789029578721TaalNederlands
UitvoeringPaperbackVerschijningsdatum
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.Gewicht450 gr.

Meer afbeeldingen

Onze klanten kochten ook

Klantenbeoordelingen

    Rated 4 out of 5 by 1 reviewer.
    Rated 4 out of 5 by leerzaam Een prachtig boek dat ons laat zien dat wij een geweten hebben. een stem die ons iedere keer weer op het rechte pad wil brengen. ook een boek waarin de relatie tussen kinderen uit 1 gezin, danig op de proef wordt gesteld als er iets ernstigs gebeurd. De verschillen in karakter, beleving van het leven ed. zie je terug in deze broers. 5 juli 2012
    1-1 van 1

    Recent bekeken producten