Verliefd en verloren

Bella Andre • Paperback

€ 17,50

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Verliefd en verloren is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Megan Harris heeft haar leven te danken aan de heldhaftige brandweerman die een brandend gebouw in stormde om haar en haar zevenjarige dochtertje te redden. Maar nadat ze vijf jaar geleden haar man verloor die als piloot bij de marine werkte, nam ze zich voor nooit meer haar hart te verliezen aan een man met zo’n gevaarlijke baan.

Gabe Sullivan zet elke dag zijn leven op het spel als brandweerman in San Francisco. Maar, door schade en schande wijs geworden, houdt hij professioneel afstand van de slachtoffers die hij redt. En dat geldt al helemaal voor de moeder en haar dochtertje die hij uit hun brandende appartement haalde.

Dan komen Gabe en Megan elkaar weer tegen en laait het vuur van hun verlangen genadeloos op. Als ze niet oppassen, zouden ze allebei verliefd kunnen worden…


Reviews & recensies

Een stoere brandweerman en een gebroken vrouw vinden de liefde

Dit is nou een echte, heerlijke, ongecompliceerde liefdesroman. Het verhaal is vlot geschreven en de romance spat ervan af. Brandweerman Gabe redt Megan en haar dochtertje uit een gruwelijke brand en meteen hebben zij een connectie. Megan wil echter nooit meer een man met een gevaarlijk beroep, omdat zij al eerder een liefde is kwijtgeraakt aan een soortgelijke baan: hij was piloot bij de marine. Gabe probeert professioneel afstand te houden van de mensen die hij redt. Toch kunnen Megan en Gabe elkaar niet ontwijken, en ontstaat er een onstuimige relatie tussen hen. Ik merkte dat ik ontzettend hoopte dat Gabe en Megan hun problemen los zouden laten en zich zouden overgeven aan elkaar. En dat betekent wat mij betreft dat Verliefd en verloren heerlijk is geschreven!

Bekijk alle reviews van Maartje 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over de liefde
  • lekker leesvoer

Details:

Auteur(s)Bella Andre
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Textcase Utrecht
ISBN9789022570722
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
SerieSullivan
Afmetingen200 x 125 x 25 mm.
Gewicht320 gr.  

Recent bekeken producten