Vergeet haar niet

Nora Roberts • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Vergeet haar niet is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Branna O’Dwyer geniet van haar leven. Ze is eigenaar van de goedlopende The Dark Witch-shop, en met haar vriendelijke hulpvaardigheid heeft ze een hechte band gesmeed met vrienden en familie.

Ooit had ze korte tijd iets moois met Fin Burke, maar bloedbanden en geschiedenis verhinderden hun samenzijn. Als Branna en Fin toch weer voor elkaar bezwijken, hebben ze al hun kracht en loyaliteit nodig om te zegevieren in het gevecht met het kwaad dat hun familie al -eeuwenlang achtervolgt.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Romantisch én spannend: het beste van twee populaire genres

Nora Roberts spreekt de lezers van twee grote genres gigantisch aan: romanlezers en thrillerlezers. 'Vergeet haar niet' is een onvervalste roman, maar Nora zal de spanning niet loslaten. Dat maakt haar boeken zowel meeslepend romantisch als intens spannend. Het beste uit twee werelden. Daarom is ze ook één van de meest gelezen auteurs van de wereld. Dit is het derde boek uit de Ierse trilogie. Hartverwarmende liefdesverhalen met als decor het prachtige Ierland. In deel drie gaat de aandacht uit naar de liefdesgeschiedenis van Fin en Branna. Ze worden uit elkaar gehouden door invloeden buiten zichzelf: door kwade krachten een vloek die rust op Branna's familie. Ooit hadden ze een korte relatie, maar daarna werden ze 12 jaar gescheiden. Geen twijfel mogelijk: ze zijn altijd van elkaar blijven houden, maar ze kunnen niet samen zijn. Het is zo'n prachtige intense relatie, dat je aan de pagina's gekluisterd blijft. Je gunt ze hun samenzijn. Prachtig geschreven! Een heerlijke reis aan de hand van de pen van Nora.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Nora Roberts
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Karin Breuker
ISBN9789022569498
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's360
Verschijningsdatum
SerieIerse trilogie
Afmetingen216 x 139 x 31 mm.
Gewicht523 gr.  

Recent bekeken producten