Verdronken verleden

Peter Robinson • Paperback

€ 19,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Verdronken verleden is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Winnaar van de Anthony Award en genomineerd voor de Edgar Award
Tijdens een lange, hete zomer komt Thornfield Reservoir droog te staan, waardoor het dorp Hobb's End aan de vergetelheid wordt onttrokken. Vijftig jaar geleden verdween het onder de waterspiegel toen het meer werd aangelegd. Samen met Hobb's End komt echter ook een lang bewaard geheim boven water. Tussen de ru s wordt het skelet van een jonge vrouw ontdekt, een vrouw die blijkt te zijn vermoord.
Inspecteur Alan Banks wordt naar Hobb's End gestuurd om de zaak te onderzoeken. Samen met brigadier Annie Cabot probeert hij de identiteit van het slachtoffer te achterhalen, maar de aanwijzingen zijn schaars.
Stukje bij beetje vormt Banks zich een beeld van de laatste jaren die deze jonge, vrijgevochten vrouw doorbracht in Hobb's End. E vraag blijft hem bezighouden: waarom heeft niemand de vrouw ooit als vermist opgegeven?
PETER ROBINSON werd geboren in Yorkshire, Engeland. Na zijn studie Engels aan de universiteit van Leeds verhuisde hij naar Canada, waar hij nog steeds woont. Met zijn boeken won hij tweemaal de Arthur Ellis Award, de Macavity Award, de Grand Prix de Litterature Policier en de Martin Beck Award.

Details:

Auteur(s)Peter Robinson
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789022988008
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's376
Verschijningsdatum
SerieDCI Banks
Afmetingen235 x 155 x 34 mm.
Gewicht637 gr.

Recent bekeken producten