Verder zonder jou

Daan Westerink • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€16,00

Overal elders € 20,00

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Verder zonder jou is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Je bent jong en iemand die je lief is, overlijdt. Alles is ineens anders. Mensen in je omgeving weten niet altijd hoe ze met je moeten omgaan. En zelf aangeven wat je nodig hebt is ook niet makkelijk. Hoe ga je dan verder? 

¿Verder zonder jou¿ is het eerste boek waarin alleen de jongeren zelf aan het woord komen. Want wie kan beter vertellen hoe het is om zo jong een dierbare te verliezen? Het is een boek voor jongeren die iemand verloren, of weten dat dit gaat gebeuren, maar ook voor ouders, vrienden en familie, het onderwijs en de gezondheidszorg.

Het voorwoord van ¿Verder zonder jou¿ is geschreven door dr. Margaret Stroebe, bijzonder hoogleraar Verliesverwerking aan de Universiteit Utrecht.

Daan Westerink is journaliste en rouwdeskundige. Zij schrijft blogs, artikelen en boeken over rouw en verlies, en geeft lezingen en trainingen over dit onderwerp. Zij treedt regelmatig in de media op als rouwdeskundige en werkt internationaal samen met diverse rouwspecialisten. Van haar verscheen eerder ¿Leven zonder ouders¿.

Details:

Auteur(s)Daan Westerink
UitgeverijHave, Ten
ISBN9789025960360
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's239
Verschijningsdatum
Afmetingen220 x 160 x 22 mm.
Gewicht400 gr.  

Recent bekeken producten