Verdacht

Joseph Finder • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,96

Overal elders € 19,95

2 - 3 Werkdagen

Bestellen

Verdacht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


Het nieuwe boek van `de meester van de moderne thriller' (Boston Globe) over een vader die wordt gedwongen tot een onmogelijke keuze.

Alleenstaande vader Danny Goodman realiseert zich dat de particuliere school van zijn tienerdochter te duur wordt. Door een gelukkig toeval ontmoet hij Thomas Galvin, de vader van het nieuwe vriendinnetje van zijn dochter, en ook nog eens een van de rijkste mannen in Boston. Als Galvin hem een lening aanbiedt, kan Danny niet anders dan deze accepteren.

Zodra het geld op zijn rekening staat, klopt de DEA aan zijn deur. Danny staat voor een onmogelijke keuze: een aanklacht accepteren voor het aannemen van drugsgeld of een onvoorstelbare, verraderlijke undercoveropdracht aanvaarden om de overheid dicht bij zijn weldoener te krijgen.

Danny begint tegen alles en iedereen in zijn leven te liegen, en hij moet beslissen wie de echte vijand is en of hij het risico wil lopen alles te verliezen.

Joseph Finder is schrijver van onder meer de wereldwijde bestsellers De krijgsraad en Paranoia en winnaar van de International Thriller Writers Award.

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over morele dilemma's
  • verzwegen zaken

Details:

Auteur(s)Joseph Finder
UitgeverijLuitingh-Sijthoff
Vertaler(s)Pieter Janssens
ISBN9789024564712
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Afmetingen231 x 151 x 30 mm.
Gewicht531 gr.

Recent bekeken producten