Van Oldenzaal tot Ouaguadougou

Jaap Scholten • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Van Oldenzaal tot Ouaguadougou is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De avonturen van Jaap Scholten is een nieuwe serie die het verzamelde werk van Scholtens korte verhalen omvat. Scholten publiceert over het algemeen met grote intervallen. In zijn oeuvre is alles met alles verbonden is en schuren zijn verhalen dicht langs het auto-biografische. De avonturen van Jaap Scholten zijn vooral een bijzondere manier van kijken naar de wereld. Van Oldenzaal tot Ouagudougou en Van Tanger tot Horizon City verschijnen in september. Een derde deel met nieuwe verhalen is in voorbereiding.

Van Oldenzaal tot Ouaguadougou

¿Links van me zat Ornella, te zwijgen en mooi te wezen. Ze zag eruit zoals Elvis graag meisjes ziet, alsof ze net van de ranch komen, met een strakke spijkerbroek aan en een geruit shirt. Met harde billen van het paardrijden. Niks geen gedonder met parapluutjes of handtasjes. Ik keerde me een beetje meer naar Ornella. Ze werkte in een café. Daar begon ze juist over te vertellen toen ik beneden gebonk hoorde.¿

Jaap Scholten, observator, beleeft grote en kleine avonturen. In Spanje, Afrika, Amerika of simpelweg in Amsterdam of Oldenzaal.

¿Het leukste boek van het jaar.¿ Jan Mulder
¿Scholten kan schrijven.¿ NRC HANDELSBLAD

Details:

Auteur(s)Jaap Scholten
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789025435486
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's176
Verschijningsdatum
Afmetingen200 x 126 x 16 mm.
Gewicht219 gr.  

Recent bekeken producten