Uw kind op internet

J. Pardoen • Paperback

Vanaf € 14,88

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Uw kind op internet is een handig en uniek beeldboek dat de generatiekloof op het gebeid van internet tussen ouders en kinderen overbrugt. In zes hoofdstukken worden de belangrijkste bezigheden van tieners op internet behandeld. U leest wat ze doen op internet, leert de termen die daarbij horen en ziet meteen hoe dat eruitziet op het beeldscherm.

Als ouder kunt u voor het eerst meekijken met uw kind zonder dat u uw kind daarvoor nodig hebt. Ook leest u welke termen u moet gebruiken om erover te praten, Daardoor wordt het gemakkelijker om met tieners in gesprek te gaan over wat ze doen op internet. En praten is nodig, want Hyves, MSN en YouTube zijn natuurlijk leuk, maar kinderen moeten ook leren omgaan met de risico’s.

Dit boek helpt u sneller te zien waar uw kind mee bezig is en te signaleren of het daarbij risicovol gedrag vertoont. Het boek besluit met tien tips om tieners aan de praat te krijgen, waardoor het gemakkelijker wordt om met hen te praten over wat ze meemaken op internet.

Over de auteurs:
Evert Bergervoet (1980) is grafisch ontwerper en werkt als art director bij Verwegen Communicatie in Beghel. Hij behoort tot de internetgeneratie. Dr. Justine Pardoen (1959) is hoofdredacteur van Ouders Online (www.ouders.nl) en richtte samen met KPN de stichting Mijn Kind Online op. Ze is specialist in internetopvoeding en geeft voorlichting aan ouders, docenten en professionals.

Details:

Auteur(s)J. Pardoen
ISBN9789022958438
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten