Up On The Hilton Roof

Bart Chabot • Paperback

€ 24,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Iedereen weet wie Herman Brood was, maar er zijn maar weinig mensen die hem echt hebben gekend. Een van die uitverkorenen is Bart Chabot. Hij maakte zijn vriend jarenlang van nabij mee thuis, op straat, onderweg, in het theater en schreef vier boeken over hem, die samen een meeslepend verslag vormen van de avonturen van Nederlands enige echte rock- n-rollheld. De hoogtepunten uit die boeken zijn nu samengebracht in één kloeke bundel.

In dit levendige monument voor een fenomeen komen alle gedaantes van Herman Brood aan bod: de muzikant, de kunstenaar, de dichter, de performer, maar ook de zoon, de echtgenoot, de vader en het ongrijpbare kind dat weigerde volwassen te worden. Up On The Hilton Roof is een ooggetuigenverslag, een biografie, een schelmenroman maar vooral een ontroerend en hilarisch portret van een volstrekt unieke, creatieve en scherpzinnige geest die doorging tot hij niet meer door kon gaan en die tien jaar na zijn dood nog steeds onsterfelijk is.

Dit boek in de pers

Chabot schrijft opgewekt, pathetisch, sentimenteel, ironisch. Niets blijft ons bespaard, behalve de verveling. Geweldig boek, rock  
NRC  

Het is nog altijd kostelijke lectuur. De hilarische anekdoten en coversaties leverden boeken op die uniek zijn in de internationale popliteratuur.  
De Volkskrant  

Een lijvige werk over Herman Brood door de man die hem écht kende: Bart Chabot. Up on the Hilton Roof is een hilarische rock-'n-roll-biografie.  
Veronica Magazine  

Details:

Auteur(s)Bart Chabot
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023459026
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's667
Verschijningsdatum
Afmetingen218 x 136 x 56 mm.
Gewicht839 gr.  

Recent bekeken producten