Twilight jubileumeditie / Leven en dood

Stephenie Meyer • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€16,00

Overal elders € 20,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 54 minuten geleden.
Bestellen

Twilight jubileumeditie / Leven en dood is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vier de tiende verjaardag van Twilight! Deze speciale jubileumeditie bevat naast het oorspronkelijke boek van Stephenie Meyer een verrassende, herschreven versie van Twilight: Leven en dood.

Deze prachtig vormgegeven jubileumeditie is een 'omkeerboek' van ruim zevenhonderd pagina's, gebonden met stofomslag. Lezers zullen vanuit een nieuw perspectief opnieuw geraakt worden door het iconische liefdesverhaal van Bella en Edward.

Twilight heeft miljoenen lezers betoverd sinds verschijning in 2005 en het verleidelijke en spannende verhaal is een moderne klassieker geworden binnen de huidige Young Adult-literatuur en liet lezers verlangen naar meer. In de diverse uitvoeringen was het boek een #1 New York Times bestseller en een #1 USA Today Bestseller. Het boek werd geselecteerd als NPR Best Ever Teen Novel, New York Times Editor's Choice en een van de TIME Magazines Best 100 Young Adult Books of All Time. De Twilight Saga, die naast Twilight bestaat uit Nieuwe maan, Eclips, Morgenrood, Het korte tweede leven van Bree Tanner en Twilight Saga - het officiële geïllustreerde boek, heeft wereldwijd meer dan 155 miljoen exemplaren verkocht.

Details:

Auteur(s)Stephenie Meyer
UitgeverijVan Goor
Vertaler(s)Maria Postema
ISBN9789000341887
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's760
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieTwilight
Karakter(s)Bella Swan
Afmetingen233 x 166 x 54 mm.
Gewicht1170 gr.  

Recent bekeken producten