Tussendagen

Andrew Porter • Paperback

€ 24,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen

Tussendagen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het gezin Harding staat op het punt uiteen te vallen. Elson, ooit een van de meest veelbelovende architecten van Houston, en zijn vrouw Cadence gaan scheiden na een huwelijk van dertig jaar. Daar komt nog eens bij dat de prestaties van hun volwassen zoon Richard tegen vallen: hij woont nog altijd thuis en werkt in het plaatselijke koffietentje. Maar de breuk in de familie zet pas echt door wanneer dochter Chloe van de universiteit wordt gestuurd om redenen die ze niet kan uitleggen aan haar ouders en haar broer. Chloe keert terug naar Houston, waar ze tevergeefs probeert te ontsnappen aan de problemen die zij zelf heeft veroorzaakt.

Andrew Porter toont in Tussendagen een groot psychologisch inzicht, hij weet de spanning meedogenloos op te voeren en creëert levensechte personages. Een onweerstaanbare roman over liefde en familie, verraad en vergiffenis.

Dit boek in de pers

Een waanzinnig maar levensecht verhaal. We wisten al dat Amerikanen goede verhalenvertellers zijn en we kunnen er echt van leren. Eén: voel je vrij de ruimte te nemen. Twee: wees niet bang uitgelachen te worden. En drie: maak het lekker groot, vet, idioot. Dat levert verrukkelijke boeken op. Ik wilde dat er nooit een einde kwam aan Tussendagen.  
Libelle  

Dat Porter telkens van vertelperspectief wisselt (per hoofdstuk een nieuw gezinslid) komt de dynamiek en suspense ten goede. De dialogen zijn uitstekend. En zijn proza is opnieuw glashelder en op een onnadrukkelijke manier elegant.  
Het Parool  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over teleurstellingen
  • romans over familie

Details:

Auteur(s)Andrew Porter
UitgeverijBezige Bij, De
Vertaler(s)Joop van Helmond
ISBN9789023477808
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's400
Verschijningsdatum
Afmetingen214 x 135 x 33 mm.
Gewicht527 gr.

Recent bekeken producten