Trofee

Steffen Jacobsen • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,92

Overal elders € 19,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Trofee is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de erfenis van de Deense industrieel Caspersen duikt een dvd op met belastende opnames van een mensenjacht. Privédetective Michael Sander krijgt de opdracht de nabestaanden op te sporen, maar stuit daarbij op sinister familiegeheimen. Politie-inspecteur Lene Jensen onderzoekt intussen de vermeende zelfmoord van veteraan Kim Andersen. Kims vrouw vermoedt dat hij is vermoord en Lenes onderzoek voert haar een wereld binnen van machtsmisbruik en onvoorwaardelijk vriendschap. Wanneer Lenes dochter wordt ingezet als chantagemiddel, moeten Michael en Lene samenwerken om hun geliefden te beschermen.

Dit boek in de pers

De spanning brult van de pagina’s.  
EKSTRA BLADET  

Geraffineerde plot.  
JYLLANDS-POSTEN  

Wat een gruwelijk goed uitgewerkte thriller. De spanning stuitert van de pagina's en verschaft een kippenvel veroorzakend leesplezier.  
NOORDHOLLANDS DAGBLAD  

Niet voor angsthazen, deze thriller. (…) Het verhaal schiet van extreem en griezelig naar je eigen keuken of je Ikeabank. Daarom is het zo eng! Ik geef een 9,5.  
LIBELLE  


Reviews & recensies

Scandinavische thriller van topniveau over misbruik en gruweldaden. Voor de fans van Stieg Larsson

Een geweldige Scandinavische thriller! Die Scandinaviërs schrijven veel geweldige thrillers en Jacobsen is daarop geen uitzondering. Er wordt een dvd'tje gevonden met een gruwelijke inhoud: een mensenjacht. Michael Sander, privédetective, spoort de nabestaanden op en stuit daarbij op een familiegeheim dat de zaak in een ander licht stelt. Ondertussen is agente Lene Jensen met het onderzoeken van een zelfmoord bezig. Deze zelfmoord kan wel eens te maken hebben met het onderzoek van Sander. Het verhaal wordt meesterlijk verteld, en de plotlijnen komen uiteindelijk briljant bij elkaar. Een thriller die met zorg is geschreven door een echt prof! Steffen Jacobsen mag zich, wat mij betreft, scharen bij de grote meesters als Stieg Larsson.

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over machtsmisbruik
  • spanning uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)Steffen Jacobsen
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Carla Joustra
ISBN9789023488934
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's384
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 136 x 37 mm.
Gewicht609 gr.

Recent bekeken producten