Thomas Dekker

Thijs Zonneveld • Paperback eci.nl lezers

€ 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen
*eci.nl prijs € 15,99

Vanaf 19 maart 2017

Reserveer

Thomas Dekker is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar buiten. De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse wielrennen met zich heeft meegedragen. Maar nu is er niets meer te verliezen.
Gratis verzending

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een krankzinnig verhaal over doping, seks, drugs en alcohol, waardoor dit wielertalent al vroeg van het toneel verdween. Leest als een trein!

Thomas Dekker was tien jaar geleden Nederlands grootste wielerbelofte. Maar hij bezweek onder de druk die het professionele wielrennen met zich meebracht, en voor de verleidingen die aan de roem en het geld kleefden. In dit boek biecht Thomas echt alles op, en soms kun je als lezer je ogen niet geloven. Ook wil je eigenlijk sommige dingen gewoon niet weten. Maar journalist Thijs Zonneveld heeft zo’n razend vlotte schrijfstijl, dat het me niet lukte het boek weg te leggen. Ik las het in één ruk uit! Daarna moest ik wel even bijkomen van dit fascinerende verhaal, waarin Thomas zichzelf én anderen niet spaart.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Thijs Zonneveld
UitgeverijVoetbal Inside
ISBN9789048835157
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's224
Verschijningsdatum
Afmetingen211 x 134 x 22 mm.
Gewicht314 gr.  

Recent bekeken producten