Thailand, het kookboek

Jean-Pierre Gabriel • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€28,00

Overal elders € 30,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De complete kookbijbel over de Thaise keuken

Thailand, het kookboek vertaalt de sfeer van The land of the Smile in een prachtig uitgevoerd boek vol met klassieke recepten, achtergrondinformatie over de keuken van de regio’s en de mooiste foto’s. De Thaise keuken is wereldberoemd door haar uitgebalanceerde blend van verschillende smaken: heet, zoet, zuur en zout. Thailand, het kookboek is de ultieme gids om deze gewaardeerde keuken te ontdekken. Het boek bevat 500 recepten, van simpele snacks en drankjes tot curry’s, roerbakgerechten en desserts. De klassiekers als phat thai en massaman curry komen aan bod, maar ook minder bekende recepten zoals pandan pudding. Allemaal authentieke recepten uit dit levendige en diverse land. De foto’s geven een prachtig inzicht in de Thaise foodcultuur.


Reviews & recensies

Danny Jansen

onze specialist eten en drinken

Iedereen kan Thaise chef worden met dit prachtboek

De Thaise keuken is immens populair en dat is méér dan terecht. Gelukkig is er nu ook een prachtig kookboek dat zijn weerga niet kent. De naam is duidelijk: 'Thailand het kookboek'. Basta, dat is precies wat het is en het is heel goed gedaan. Het boek is een echte pil, 527 pagina’s… hoeveel, jawel 527! Ik ben er dol op, het zit bomvol met recepten en het staat ook erg mooi in de kast. Natuurlijk gaat het om de recepten. De intro van het boek vertelt over verschillende delen van het land. Het vertelt over de eetgewoontes en de smaken van de streek. Het boek heeft de hoofdstukken verdeeld in onder werpen als: salades, curry’s, geroosterd, gekookt & gebakken, roerbakgerechten en nog enkele meer. Zoals van de Thaise keuken bekend is ligt de complexiteit van gerechten in de eenvoud. De beschrijving van recepten is heel erg duidelijk en zo kan iedereen een Thaise chef worden. Er staan niet heel veel foto’s in, maar die erin staan zijn erg mooi en geven het boek de juist warmte die je zoekt. Dit alles is verpakt in een prachtig gestoffeerde kaft met gouden opdruk, prachtig rijk, net als de keuken. Prachtboek, maar echt.

Bekijk alle reviews van Danny Jansen 


Details:

Auteur(s)Jean-Pierre Gabriel
UitgeverijSpectrum
Vertaler(s)Henja Schneider, Jaromir Schneider
ISBN9789000346431
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's528
Verschijningsdatum
Afmetingen279 x 195 x 45 mm.
Gewicht1850 gr.

Recent bekeken producten