Tekst en Commentaar: Internationaal strafrecht

• Hardcover

€ 265,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen

Tekst en Commentaar: Internationaal strafrecht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht bevat een grote diversiteit aan voor de Nederlandse (straf-)rechtspraktijk relevante verdragen op het gebied van grensoverschrijdende politiële en technische samenwerking, rechtshulp, uitlevering en overlevering, overdracht van strafvervolging en van tenuitvoerlegging, witwassen en internationale misdrijven. Aan Nederlandse wet- en regelgeving is onder meer becommentarieerd opgenomen de titels Internationale rechtshulp en Wederzijdse erkenning uit Boek IV en de nieuwe titels 3 en 4 van het Wetboek van Strafvordering, de Uitleveringswet, de Overleveringswet, de WOTS, de Wetten wederzijdse erkenning tenuitvoerlegging vrijheidsbenemende en voorwaardelijke sancties en strafrechtelijke sancties, de Implementatiewetten ICTY, ICTR, Speciaal Tribunaal voor Libanon en ICC alsmede de Wet Speciaal Hof Sierra Leone, de Sanctiewet 1977 en de WIM.

Snelle ontwikkelingen
Toegang tot en inzicht in deze bronnen wordt steeds belangrijker nu de ontwikkelingen, zeker op Europees niveau, snel gaan. Het internationale recht, waaronder het internationale straf- en procesrecht, wordt meer en meer een geïntegreerd onderdeel van de dagelijkse praktijk. Daarnaast vergroeit de nationale rechtsorde ook steeds verder met de internationale rechtsorde.

Voor wie
Het boek wordt dagelijks gebruikt door beleidsambtenaren, rechters, leden van het Openbaar Ministerie, gerechts- en parketsecretarissen, advocaten, wetgevings-, beleidsambtenaren en rechtswetenschappers, docenten en studenten.

Verkrijgbaar als boek, e-book én online
Alle delen uit de Tekst & Commentaar-serie zijn verkrijgbaar in boekvorm, als e-book en online (uiteraard ook in Navigator Collecties). Online wordt Tekst & Commentaar regelmatig bijgewerkt, zodat u altijd over de meest actuele stand van zaken beschikt. Hieronder vindt u alle bestel- en abonnementsmogelijkheden.

Details:

UitgeverijWolters Kluwer Nederland
ISBN9789013128895
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Verschijningsdatum
SerieTekst & commentaar
Afmetingen189 x 131 x 67 mm.
Gewicht1132 gr.

Recent bekeken producten