Tarte Tatin - de beste recepten van de Franse Patissier

Ginette Mathiot • Hardcover

€20,00

€14,99

Je bespaart 25%

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Superdik luxe bakboek

De beste recepten van de Franse patissier is een bewerking van Ginette Mathiots pattiseriebijbel. Een nuttig en uitgebreid bakboek, dat de Fransen al decennia hebben gekoesterd en nu voor iedereen toegankelijk is gemaakt. De prachtige recepten laten zien hoe eenvoudig het kan zijn om je eigen taarten, gebak en soufflés te maken. Van tarte tatin en hazelnootpetitfourtjes tot kersentaartjes en soezen, van éclairs en meringues tot macarons en madeleines; in totaal meer dan 350 recepten. Of je nu een beginner bent of een volleerd banketbakker, dit standaardwerk mag in geen boekenkast ontbreken.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Ginette Mathiot
IllustratorSara Mulvanny
UitgeverijSpectrum
Vertaler(s)Ron de Heer
ISBN9789000347520
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's336
Verschijningsdatum
Afmetingen277 x 189 x 42 mm.
Gewicht1315 gr.  

Recent bekeken producten