Suzy vindt van niet

Peter Buwalda • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€11,92

Overal elders € 14,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Suzy vindt van niet is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Peter Buwalda, schrijver van de veelvuldig bekroonde internationale bestseller Bonita Avenue, is sinds een jaar columnist van de Volkskrant. In Suzy vindt van niet bundelt hij zijn eerste tweeënvijftig eigenzinnige, messcherpe en vaak hilarische columns.

Dit boek in de pers

Met zijn puntige proza, met vaak een onverwachte twist tegen het einde, weet hij je als lezer iedere keer opnieuw te boeien.  
Noord Hollands Dagblad  


Reviews & recensies

Een bundeling columns vol humor en scherpe observaties

Alleen al voor zijn debuutroman 'Bonita Avenue' verdient Peter Buwalda een standbeeld. Voor zover ik weet, heeft hij die nog niet, terwijl de schrijver toch voldoende prijzen, nominaties en succes met het prachtverhaal verwierf. Wie het nog niet gelezen heeft, zou het boek nu direct moeten bestellen! Echt! Dus was mijn vreugde groot toen het boek 'Suzy vindt van niet' uitkwam. Tot ik erachter kwam dat het hier niet een nieuwe roman betrof, maar een verzameling columns. Nota bene uit de Volkskrant, die ik dagelijks lees. Niets nieuws onder de zon dus voor mij. Maar het is prachtig dat er nu een groter publiek komt voor deze sterke columns. Ik stapte over mijn lichte teleurstelling heen. Waarom? Omdat de som der delen in dit geval groter is dan de afzonderlijke verhalen. Gebundeld valt de hand van de schrijver beter te waarderen dan los in de krant. De humor, de toon en de soms scherpe observaties. 'Suzy vindt van niet' is een lekker tussendoortje; in afwachting van het volgende roman van Buwalda.

Bekijk alle reviews van Art Rooijakkers 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • columns over actualiteiten
  • persoonlijke verhalen die je doen grinniken

Details:

Auteur(s)Peter Buwalda
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023490937
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's176
Verschijningsdatum
Afmetingen205 x 130 x 21 mm.
Gewicht244 gr.  

Recent bekeken producten