Sullivan Als je van mij was

Bella Andre • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Sullivan Als je van mij was is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het laatste wat Zach Sullivan wil is op het hondje van zijn broer passen. Tot hij de puppytrainer ontmoet. Heather is mooi, slim en Zach kan haar maar niet uit zijn hoofd zetten. Helaas is Heather de enige vrouw op aarde die niets met hem te maken wil hebben.

Heather Linsey kan het niet uitstaan dat ze met een van de rijkste mannen ter wereld moet samenwerken. Zeker als ze merkt dat hij niet alleen zijn tijdelijke hond onder controle wil krijgen, maar haar ook! Heather heeft al toen ze zeventien was besloten dat liefde niet meer is dan een stapel mooie leugens, en dat ze nooit of te nimmer haar hart zal verliezen aan een woest charmante man. Maar kan ze de seksuele spanning die tussen haar en Zach zindert wel ontkennen? Kan Zach haar haar geloof in de liefde weer teruggeven?

Dit boek in de pers

Andre's romans over de Sullivans blijven indruk maken met de goed ontwikkelde relaties en sterke personages, die lezers massaal vol verlangen naar het volgende boek doen achterlaten.  
Publishers Weekly  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Meeslepende roman over een grote familie, met een aangrijpend liefdesverhaal.

Zoals je verslaafd kunnen zijn aan een serie op tv, zo kan dit ook met de boekenreeks over de Sullivan familie. De verschillende familieleden komen ook in deel 5 terug, maar de focus ligt op Zach Sullivan die valt op de mooie en slimme Heather Linsey, de enige vrouw op de wereld die niets met hem te maken wil hebben. Twee mensen, allebei behoorlijk teleurgesteld in de liefde, proberen met het feit om te gaan dat er een duidelijke seksuele aantrekkingskracht tussen ze ontstaat. Zie daar maar eens rustig onder te blijven! De verleidingsscène in dit boek is verrukkelijk! Meer zeg ik niet.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • feelgood romans
  • romans over de liefde

Details:

Auteur(s)Bella Andre
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Textcase Utrecht
ISBN9789022575352
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
SerieSullivan
Afmetingen200 x 126 x 25 mm.
Gewicht335 gr.  

Recent bekeken producten