Suikervrij bakken 2

Vera Kwik • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€18,00

Overal elders € 22,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Geraffineerde suiker is niet zo gezond, maar een gebakje om iets te vieren, een koekje bij de koffie, een pannenkoek als vieruurtje of een dessertje na de maaltijd moet af en toe kunnen. En als dit lekkers nu zonder geraffineerde suiker wordt bereid, dan is dat mooi meegenomen.
Vera Kwik dook na het succes van Suikervrij bakken met stevia en andere zoetstoffen opnieuw de keuken in en ging de uitdaging aan om opnieuw lekker gebak, krokante koekjes en heerlijke desserts met suikervervangers te creëren. Dit keer experimenteerde ze met acaciahoning, agavesiroop en ahornsiroop. Ze ging bovendien voor het eerst aan de slag met nieuwe suikervervangers als kokosbloesemsuiker en Zùsto. Het resultaat: Suikervrij bakken 2. Ook diabetici kunnen nu genieten van sinaasappelcake met pistachenoten, cupcakes met bosvruchten en amandel, Limburgse kersenvlaai, echte chocolademousse en zoveel meer.

VERA KWIK is kokkin van opleiding. Nadat er in 2004 diabetes bij haar werd vastgesteld, moest ze noodgedwongen enkele veranderingen in haar leven aanbrengen. Een daarvan was een nieuw dieet zonder suiker. Ze begon te experimenteren met allerhande zoetstoffen en leerde gaandeweg de beste manieren kennen om suikervrij te bakken.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Genieten van lekkere desserts zonder suiker te eten. Voor veel mensen een uitkomst.

Je kunt heerlijke baksels maken zonder suiker. Dat bewees Vera Kwik met haar eerste boek. Omdat ze diabetes heeft experimenteerde ze met stevia en andere zoetstoffen. Nu is er een vervolg op dit boek. Hierin gaat ze suikervrije desserts maken, met weer andere zoetstoffen. Bijvoorbeeld kokosbloesemsuiker. Ik had daar nog nooit van gehoord. In dit boek experimenteert ze ook nog met allerlei meelsoorten. En ook dit boek mag er zijn! We lezen steeds meer over de slechte eigenschappen van suiker. Het schijnt nog ongezonder dan vet te zijn. Nu kunnen we toch genieten van zoete dingen, zonder suiker te eten. Dat willen we natuurlijk allemaal.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Vera Kwik
UitgeverijManteau
ISBN9789022331804
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's176
Verschijningsdatum
Afmetingen251 x 202 x 22 mm.
Gewicht963 gr.  

Recent bekeken producten