Studentenkookboek

• Paperback eci.nl lezers

€ 14,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Je gaat voor het eerst op kamers, of je zit al een tijdje op kamers en je bent die eeuwige pizza's, pita's en patat beu. De kookboeken die je moeder meegaf, zijn wel aardig, maar een snelle hap, een lekkere wrap, een gezonde wok of een zelfbereide magnetronmaaltijd vind je daar niet in terug. En wat te doen met de vegetarische vrienden die op bezoek komen?

Eén oplossing: het Studentenkookboek. Of je nu een feestje wilt bouwen met vrienden op je kamer, je vriend of vriendin uitnodigt voor een romantische tête-à-tête, op het eind van de week superkrap zit, op vrijdagmiddag nog een kater hebt van de avond ervoor, je troost wilt zoeken in een bord aardappelpuree zoals je moeder die maakte of tijdens het blokken en de examens supergezond wilt eten, in het Studentenkookboek vind je gerechten voor alle gelegenheden.

- Met katerkost, troostkost en studiekost
- Koken in de magnetron, verleidelijk koken of budgetkoken
- Koken op kamers was nog nooit zo gemakkelijk
En oplossing: Koken op kot was nog nooit zo leuk.. Het Studentenkookboek!
Voor een eenvoudige, snelle hap, een gezonde wok of een budgetvriendelijke, zelfbereide microgolfovenmaaltijd. Of je nu een feestje wilt bouwen met vrienden op kot of indruk wilt maken op je vriend of vriendin zonder hem of haar de hele avond alleen te laten. Of je op het eind van de week superkrap zit, of vrijdagmiddag nog een kater hebt van donderdagavond. Of je troost wilt zoeken in een bord aardappelpuree zoals je moeder die maakte of als je wat extra brainfood nodig hebt tijdens de examens. In het Studentenkookboek vind je gerechten voor alle gelegenheden. Duidelijk uitgelegd, met veel tips.

Details:

UitgeverijStandaard Uitgeverij
ISBN9789002240256
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Afmetingen221 x 220 x 17 mm.
Gewicht660 gr.

Recent bekeken producten