Studenteneditie Cursus Belastingrecht Europees belastingrecht 2015-2016

• Paperback

€ 39,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deze studenteneditie voor het hogere en universitaire fiscale onderwijs kent een systematische behandeling van de Europese fiscale wetgeving, waarbij tevens de belangrijkste jurisprudentie en opvattingen in de literatuur aan bod komen.

De studentenedities van de Cursus Belastingrecht zijn verkorte uitgaven van de al 45 jaar succesvolle uitgave 'Cursus Belastingrecht'. Ze zijn speciaal gemaakt voor het universitaire fiscale onderwijs en andere vergelijkbare opleidingen. Dankzij de uitgewerkte voorbeelden en de hoge actualiteitswaarde zijn de boeken ook zeer bruikbaar als handreiking voor de praktijk.

Uniek aan de Cursus Belastingrecht is dat de uitgave de stof systematisch in plaats van artikelsgewijs behandelt. U krijgt hierdoor een beter inzicht in de structuur van de fiscale wetgeving. Natuurlijk komen ook de belangrijkste jurisprudentie en opvattingen in de literatuur aan bod.

In deze studenteneditie Europees Belastingrecht komen de voor het onderwijs meest essentiële onderdelen uitgebreid aan de orde. De inhoud van deze studenteneditie Europees Belastingrecht is gebaseerd op de nagenoeg integraal overgenomen tekst uit het desbetreffende Cursus-onderdeel.

Details:

UitgeverijWolters Kluwer Nederland
ISBN9789013129397
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen243 x 159 x 15 mm.
Gewicht595 gr.  

Recent bekeken producten