Steve Jobs. Waanzinnig goed

Jessie Hartland • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€8,00

Overal elders € 10,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Steve Jobs. Waanzinnig goed is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De grafische biografie van Steve Jobs

Hij begon Apple Computer in de garage van zijn ouders en het werd het duurste bedrijf ter wereld. Hij bedacht de iPod en de iPhone, coole producten die we niet meer kunnen missen. Hij stond aan de basis van bekroonde films als Toy Story en Finding Nemo. Hij was een techno-geek, een kunstenaar en hij maakte zijn opleiding niet af. Hij hield NIET van regeltjes. Hij vertrouwde op zijn intuïtie en volgde zijn hart. Hoe werd hij de beste zakenman ter wereld?

In deze inspirerende biografie voor jong en oud lees je hoe Steve Jobs de wereld veranderde en wat hem maakte tot wat hij was: waanzinnig goed.
Jessie Hartland is illustrator, kunstenaar en schrijver. Ze woont in New York.

Dit boek in de pers

Hartland wijdt gedenkwaardige bladzijden aan het vaak ondraaglijke perfectionisme van de man achter de iMac, iPod, iPhone en iCloud (...)  
De Volkskrant  

Grappig voor ouderen, maar heel informatief voor jongeren (...).  
Het Parool  

Hartland schetst Jobs leven in een mooi uitgegeven stripboek, een zogeheten grafische biografie. Het is natuurlijk al eerder gedaan, een biografie. Maar dit boek is anders.  
Hebban.nl  

Grafisch genot. (...) Zijn levensverhaal leest als een modern sprookje. Maar dat niet alleen. Het is ook een geschiedenis van de digitale wereld (...). Dubbel interessant om te lezen dus!  
KIDSWEEK  

In een vlotte teken- en schrijfstijl laat hartland het leven van Steve Jobs aan de lezer voorbij trekken, waarbij ze en passant ook de belangrijkste technologische ontwikkelingen van de afgelopen vier decennia behandelt. Lekker leesvoer, niet alleen voor Apple-fans.  
COMPUTER IDEE  

Details:

Auteur(s)Jessie Hartland
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Karina Santen, Jan Bos
ISBN9789024567850
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's224
Verschijningsdatum
Afmetingen223 x 155 x 24 mm.
Gewicht601 gr.

Recent bekeken producten