Start where you are

Meera Lee Patel • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,39

Overal elders € 12,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Leer jezelf kennen met Start where you are

Start where you are is een prachtig geïllustreerd invulboek met inspirerende quotes van onder andere Roald Dahl, Anne Frank en Virginia Woolf. Patel geeft op een Keri Smith-achtige manier opdrachten om mindful te worden. Een voorbeeld is de opdracht waar je je favoriete en meest gedurfde droom opschrijft op een stuk papier, dit in een fles stopt en de fles in zee gooit.

Illustratrice Meera Lee Patel stimuleert je aan de hand van persoonlijke vragen om over jezelf en je doelen na te denken. Wat maakt jou gelukkig? Welke keuzes heb je gemaakt? Waar ben je bang voor? Met deze vragen wil Patel je inzicht geven in je persoonlijkheid, leven en toekomst.

 

Inspirerend en positief, Start where you are is makkelijk mee te nemen en in te vullen, en is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook perfect om cadeau te geven. 

 


Reviews & recensies

Spelenderwijs leer je met dit boek een hoop over jezelf.

Er zijn altijd mensen die ‘dat spirituele gedoe’ maar onzin vinden. Die mensen moeten dit boek lezen, alhoewel je beter zou kunnen zeggen: zij moeten dit boek ‘doen’. Want het is een prima verzameling van quizzen maken, tekeningen, vragen beantwoorden en lijstjes invullen. Je leert zo al spelenderwijs ineens een hoop over jezelf. Sommige mensen zijn daar bang voor, maar deze manier is zo vriendelijk, dat je er misschien ook nog wel lol in krijgt. Er waren een paar confronterende vraagjes bij, dat wel. Heel leerzaam.

Bekijk alle reviews van Catherine Keyl 


Details:

Auteur(s)Meera Lee Patel
UitgeverijSpectrum
ISBN9789000351978
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's136
Verschijningsdatum
Afmetingen190 x 141 x 12 mm.
Gewicht196 gr.  

Recent bekeken producten