Stapelverliefd

Maren Stoffels • Hardcover

€ 12,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Stapelverliefd is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Liv wil zangeres worden, maar dat mag niet van haar vader. Als hij kwaad is, slaat hij haar. Ze kan haar droom dus beter verborgen houden. Maar als Liv voor school moet samenwerken met klasgenoot Emil, merkt ze dat het ook anders kan. Emil speelt gitaar en zijn vader staat zingend in de keuken. Als Emil naar haar vader vraagt, verzint Liv leugen na leugen om haar geheim te verbergen.

Emil daagt Liv uit om samen op te treden op het schoolfeest en ze groeien steeds verder naar elkaar toe. Liv weet het zeker: ze is stapelverliefd! Maar de gemene Sacha heeft haar zinnen ook op Emil gezet..

Reviews & recensies

Een lekker vlot maar heftig meidenboek voor tieners

Hoewel Maren Stoffels nog best jong is, ze is pas 26, is dit toch al haar vijftiende boek. Dat ze over schrijftalent beschikt, mag dan ook wel duidelijk zijn. Stapelverliefd bewijst dat zeker. Dit boek dat in de ik-vorm het verhaal van Liv vertelt, is heftig. Ze snijdt het thema kindermishandeling aan, maar ze laat Liv ook herkenbare tienerdingen, zoals een heftige verliefdheid en vriendschappen, beleven. Dankzij de vlotte schrijfstijl van Stoffels en de manier waarop ze het verhaal heeft verpakt, leest het als een trein. Daardoor zal het boek veel meiden vanaf 11 jaar aanspreken

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Maren Stoffels
UitgeverijLeopold
ISBN9789025864200
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's160
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen219 x 150 x 20 mm.
Gewicht334 gr.

Recent bekeken producten