Stallo

Stefan Spjut • Paperback

Vanaf € 13,75

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Dit boek in de pers

Een thriller waarin mogelijk trollen rondwaren, is dat leuk? Als we de Noorse succesauteur Karl-Ove Knausgård moeten geloven wel. En wie begint in Stallo, het boek waarover Knausgård zo enthousiast is, begrijpt waarom. Op precies dezelfde realistische wijze die Knausgård zelf hanteert, beschrijft de Zweed Stefan Spjut hoe een moeder en haar jonge zoontje hun intrek nemen in een vakantiehuis in de bossen van Noord-Zweden, waar het vreemd ritselt in het gras. (…) Spannend wordt het daarbij absoluut, ook voor de lezer die niks met trollen opheeft.  
Trouw  

Dat verhalen over reuzen en trollen niet alleen kinderen, maar ook volwassenen kippenvel kunnen bezorgen, dat bewijst de Zweedse schrijver Stefan Spjut in zijn fantasy-achtige thriller Stallo. Zelfs de meest evenwichtige en nuchtere van alle lezers zal, zeker in de spannende eerste helft van het dikke boek, af en toe even flink moeten slikken.  
Leeuwarder Courant  

Knap, grimmig en aangrijpend.  
VN THRILLERGIDS  

Een fantastische roman. Ik was betoverd vanaf de eerste pagina, niet alleen door de kracht van het verhaal en de wijze waarop de vreemde wezens uit de Scandinavische bossen tot leven komen, maar vooral door de stijl en precisie waarmee Stefan Spjut de woorden van de pagina’s doet spatten.  
KARL OVE KNAUSGÅRD  

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over trollen
  • verhalen uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)Stefan Spjut
ISBN9789023485209
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten