Stalker

Lars Kepler • Paperback

€ 12,50

3 - 5 Werkdagen

Bestellen

Stalker is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zweden is in de ban van een seriemoordenaar die zijn slachtoffers eerst filmt vanuit het donker, thuis waar ze zich veilig wanen, en het filmpje vervolgens op YouTube plaatst. Enkele dagen later wordt degene die gefilmd is zijn volgende slachtoffer. Het onderzoek naar de moordenaar verloopt stroef, tot bij het lichaam van het vierde slachtoffer een bewusteloze man wordt aangetroffen. De man kan zich echter niets herinneren van de moord. Om zijn onschuld te bewijzen, roept zijn familie de hulp in van hypnotiseur Erik Maria Bark. Maar de informatie die Erik verkrijgt biedt geen enkele duidelijkheid. Dan wordt er een nieuwe moord gepleegd, en de verdachte heeft dit keer een alibi. Er lijkt slechts één persoon te zijn die de zaak kan oplossen: Joona Linna. Maar die is meer dan een jaar geleden verdwenen…

Dit boek in de pers

Stalker is een boek om ‘s nachts wakker van te liggen, zo spannend!  
MARGRIET  

Lars Kepler schrijft thrillers die zo verslavend zijn dat je sneller zou willen lezen dan je kunt. Weer een geweldige Kepler!  
Het Parool  

Achter de schrijversnaam Lars Kepler gaat een Zweeds echtpaar schuil. Dat zorgt voor de juiste dosis oestrogeen en testosteron in ijzingwekkende thrillers, waarin de charismatische Joona Linna de hoofdrol speelt.  
Linda  

Spannende thriller met veel gezwaai van bijlen en schoppen. Categorie: niet weg te leggen.  
De Volkskrant  


Reviews & recensies

Hij ziet je, hij filmt je, hij wil je… kippenvel van de nieuwste Kepler!

Pas toen het eerste lichaam was gevonden, nam men het filmpje serieus. Er was een link naar het filmpje op YouTube naar het algemene e-mailadres van de rijksrecherche gestuurd. De mail bevatte geen tekst en de afzender was onmogelijk te traceren… Dit is het bloedstollende begin van de thriller Stalker. Ik was meteen verkocht. En er is meer goed nieuws: Lars Kepler laat in deze thriller zijn twee meest geliefde personages na vijf jaar weer samenkomen: Joona Linna en Erik Maria Bark. In 'Stalker' is Zweden in de ban van een meedogenloze seriemoordenaar. Deze maniak filmt zijn slachtoffers - thuis waar ze zich veilig wanen - en plaatst het filmpje op YouTube. Enkele dagen later maakt hij zijn volgende slachtoffer. Stalker is een bloedstollende thriller die je in een ijzeren wurggreep pakt en tot aan de laatste letter niet meer met rust laat!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over stalking
  • gruwelijke spanning uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)Lars Kepler
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Clementine Luijten, Jasper Popma
ISBN9789023425991
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's576
Verschijningsdatum
SerieJoona Linna
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.  

Recent bekeken producten