Ssst! We hebben een plan (kartonboek)

Chris Haughton • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€6,36

Overal elders € 7,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Ssst! We hebben een plan (kartonboek) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ssst! We hebben een plan' is de opvolger van het populaire prentenboek 'Mama kwijt' van Chris Haughton. Dit is het kartonboekje: extra stevig en compact, dus een perfect peuterboek.

Ssst! We hebben een plan
Vier jagers in het bos. Drie van hen weten precies hoe ze die prachtige vogel moeten vangen. Het vierde jagertje (dat eigenlijk veel liever naar de mooie vogel kijkt dan op hem jaagt) wordt de mond gesnoerd. Hij mag het plan niet in de war schoppen! Maar híj heeft eigenlijk een veel beter plan...

Chris Haughton, de maker van 'Mama kwijt'
Chris Haughton is een jonge vormgever uit Ierland die de wereld rondreist en ondertussen prentenboeken maakt. In 2012 werd zijn boek 'Mama kwijt' verkozen tot Prentenboek van het Jaar. Na die razend populaire titel is er nu ook een compacte kartonuitgave van het minstens zo leuke 'Ssst! We hebben een plan' in dezelfde kenmerkende moderne stijl, en met dezelfde verzorgde uitstraling. Een perfect peuterboek!

Reviews & recensies

Een dolkomisch voorleesavontuur voor kinderen vanaf 2 jaar

Chris Haughton maakte eerder Mama kwijt. Dat boek werd, volgens mij geheel terecht, verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2012. Ssst! We hebben een plan heeft dezelfde leuke humor, waar Haughton zo goed in is. Ook in dit verhaal weet hij de lezers, zowel jong als oud, meteen in het verhaal te trekken. Er is op elke prent veel te zien en te beleven. Het blijft spannend tot het eind: gaat het de jagers lukken om de vogel te vangen of schopt het vierde jagertje de boel in de war? Om voor te lezen aan kinderen vanaf 2 jaar.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Chris Haughton
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
Vertaler(s)J.H. Gever
ISBN9789025760595
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's36
LeeftijdsindicatieBaby's en peuters
Verschijningsdatum
Afmetingen160 x 160 x 21 mm.
Gewicht392 gr.  

Recent bekeken producten