Slimpie Dimpie Wonderkind

Erin Echo, Manon Sikkel • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€11,19

Overal elders € 13,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Slimpie Dimpie Wonderkind is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Darsie kan alles. Hij kan voetballen en vioolspelen, pannenkoeken bakken, heel hard achteruit rennen en op zijn handen lopen. Hij spreekt zeven talen (waaronder Russisch en Japans) en hij kent alle hoofdsteden van de wereld uit zijn hoofd. Eén ding kan hij niet, en dat is vrienden maken. Andere kinderen zijn jaloers op hem of vinden hem stom. Zelfs zijn ouders ergeren zich aan hem. Ze sturen hem daarom naar Kinderasiel De Gouden Bergen in Zwitserland. Daar ontmoet Darsie Bibi en Kees. Bibi woont al jaren in het kinderasiel en kijkt altijd boos. Kees kan niks. Maar er is één ding dat hij wel goed kan...

Manon Sikkel won drie keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en een Pluim van de Senaat. Haar boeken over IzzyLove en Elvis Watt zijn zeer geliefd bij kinderen.
De illustraties in dit boek zijn gemaakt door de Britse Erin Echo, die daarmee haar debuut maakt als kinderboekenillustrator.

Dit boek in de pers

Darsie heeft de charme en de eigenzinnigheid van Roald Dahl's Mathilda. Maar met de warme hand van Manon Sikkel is Slimpie Dimpie Wonderkind een onweerstaanbaar boek van nu geworden.  
TUBANTIA  

Darsie heeft de charme en de eigenzinnigheid van Roald Dahl's Mathilda. Maar met de warme hand van Manon Sikkel is Slimpie Dimpie Wonderkind een onweerstaanbaar boek van nu geworden.  
DE TWENTSCHE COURANT TUBANTIA  

Details:

Auteur(s)Erin Echo, Manon Sikkel
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789021016634
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's144
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen222 x 147 x 23 mm.
Gewicht399 gr.

Recent bekeken producten