Selection 1 - De Selectie

Kiera Cass • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 1 dag geleden.
Bestellen

Selection 1 - De Selectie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Zo kunnen ze ontsnappen aan een armoedig caste-leven en opgenomen worden in een wereld vol glamour. De selectie biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te strijden om het hart van prins Maxon.
America Singer vindt het echter een nachtmerrie. Ze moet haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten voor een strijd om een kroon die ze niet wil. Ze moet in een paleis wonen dat continu wordt aangevallen door rebellen. Dan ontmoet ze prins Maxon en twijfelt ze aan alles. America realiseert zich dat het leven waar ze altijd van gedroomd had in het niet valt bij de toekomst die ze nooit voor mogelijk had gehouden.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een spannend verhaal voor de liefhebber van The Hunger Games

De Selectie kan in eerste instantie worden aangezien als een boek voor alleen meiden, maar dat is zeker niet waar! Ja, het gaat over romantiek en liefde, maar het speelt zich af in een wereld die zeker niet romantisch of liefdevol is! America Singer moet door de Selectie heen om de armoede te ontvluchten en te mogen leven in het paleis van prins Maxon. Ze wil dit niet, maar beseft al snel dat ze een bijzondere positie heeft. Ontzettend spannend en echt een pageturner! De sfeer van gevaar en het gevecht tussen jonge mensen doet erg aan The Hunger Games denken, in een nieuw interessant jasje. Voor iedere fan van De hongerspelen, maar ook voor iedereen die gewoon van een spannend liefdesverhaal houdt!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Kiera Cass
UitgeverijVan Goor
Vertaler(s)Hanneke van Soest
ISBN9789000338344
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's272
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieSelection
Afmetingen230 x 150 x 25 mm.
Gewicht475 gr.

Recent bekeken producten