Sdu Commentaar Wet bescherming Persoonsgegevens

  • Nederlands
  • 572 blz.
Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens is een uitgave waarin de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie
en literatuur. De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met persoonsgegevens in aanraking komen. Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen
waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd. Op www.sducommentaar.nl wordt het commentaar steeds actueel gehouden en worden de nieuwste uitspraken toegevoegd.
97,52
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
97,52
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

3 - 5 Werkdagen

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Uitgeverij : Sdu Uitgevers
  • ISBN : 9789012396547
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 572
  • Verschijningsdatum : 06-11-2015
  • Afmetingen : 211 x 150 x 23 mm.
  • Gewicht : 547 gr.