Samen leven met God

• Paperback

€ 17,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


'Samen leven met God' laat gezinnen op aansprekende wijze meer ontdekken over God, hun gezin en hoe ze samen met God kunnen leven. Bovendien krijgen ouders praktische en creatieve handvatten voor geloofsopvoeding thuis.

Het dagboek stimuleert de teambuilding binnen het gezin. Vanuit de Bijbel ontdekken ouders en kinderen hoe God hun gezin ziet en hoe zij Hem samen kunnen volgen in het dagelijks leven. Hiervoor krijgen de ene dag ouders, een andere dag tieners of jongere kinderen concrete doetips. Het dagboek is opgebouwd rond 52 thema's. Voor vijf dagen per week biedt het inspirerende en toegepaste bijbeluitleg. Voor de andere dagen suggesties voor bijbellezing en doetips voor het weekend.

- Voor gezinnen met kinderen van 8 tot 15 jaar
- Om 'samen' God en de Bijbel te ontdekken
- Met praktische en creatieve handvatten voor geloofsopvoeding thuis
- Echte teambuilding voor gezinnen

Arine Spierenburg-van Wijngaarden (eindredacteur) is auteur en gezins- en jeugdwerker bij 'Geloven in gezinnen'. Aan het dagboek werkten mee: Laurens van den Berg, Henk van Dam, Ineke Dolfsma, Judith Janssen, Matthijs van der Kruk, Janine van Laar, Robert Mazier, Friso Mout, Wietske Noordzij, Reinier Sanders, Gwenda Visscher, Herman van Wijngaarden en Fanny de Wit.

Details:

UitgeverijBoekencentrum
ISBN9789023970057
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 135 x 19 mm.
Gewicht404 gr.

Recent bekeken producten