De Saga van de Chaosoorlog 1 - Het Bedreigde Koninkrijk

Raymond E. Feist • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

De Saga van de Chaosoorlog 1 - Het Bedreigde Koninkrijk is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het Bedreigde Koninkrijk, deel één van De Saga van de Chaosoorlog, is het begin van de trilogie waarmee Raymond E. Feist de magistrale cyclus over de werelden Midkemia en Kelewan zal besluiten nadat hij in 1982 met het onvolprezen Magiër de wereld veroverde.

Vijf jaar na de bloedige aanval op Villa Beata, waarbij de magiër Puc zijn vrouw en zoon verloor, heeft het er alle schijn van dat het Keizerrijk Kesh een grootscheepse invasie voorbereidt. Agenten van het Conclaaf in Kesh zwijgen echter. Toch wordt geleidelijk aan duidelijk dat Kesh een immense, geraffineerde operatie heeft opgezet.
Jim Dasher meldt dat de strijdkrachten van de Keshische Confederatie bij elkaar worden geroepen en Martin conDoin, regent van kasteel Schreiborg, wordt al snel geconfronteerd met de voorhoede van een groot leger.
Ondertussen zorgen in de demonenwereld een aantal onthutsende gebeurtenissen voor doodsangst bij de bevolking. De Duisternis in het hart van hun wereld breidt zich almaar verder uit en verzwelgt iedereen die ermee in aanraking komt.

Details:

Auteur(s)Raymond E. Feist
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
ISBN9789024564958
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
SerieDe saga van de chaosoorlog
Afmetingen210 x 135 x 23 mm.
Gewicht322 gr.

Recent bekeken producten