Ritus

Markus Heitz • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,00

Overal elders € 12,50

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als Will, vlak nadat hij zijn eigen bedrijfje is begonnen, wordt gevraagd een poosje op het buitenverblijf van een excentrieke miljonair te passen, lijkt dat een bijzonder lucratief aanbod. Maar wat zich aanvankelijk aandient als een droombaan, leidt in werkelijkheid tot een gruwelijke ervaring.

Want wat Will niet weet ¿ niet kán weten ¿ is dat zich in de villa een geheime kamer bevindt waar al heel lang een bijzonder artefact voor het oog van de wereld verborgen wordt gehouden. Wat Will ook niet kan weten, is dat dit relikwie wordt begeerd door een groepering voor wie een mensenleven niet telt.

Dit is ook het verhaal van de aardige Saskia, die naast haar eigen restaurant slechts één passie heeft: schermen. Haar wereld wordt op zijn kop gezet als ze tijdens een duel door toedoen van de geheimzinnige Maître diepe sneeën oploopt die zich al spoedig vanzelf sluiten en dan een brandmerk vormen.

Wat Saskia niet weet ¿ niet kán weten ¿ is dat ze al eeuwen wordt gezocht door een duistere macht die tot elke prijs de gave die in haar sluimert tot de zijne wil maken...

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Markus Heitz
UitgeverijLuitingh
Vertaler(s)Marcella Houweling
ISBN9789024532018
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's395
Verschijningsdatum
Afmetingen212 x 137 x 30 mm.
Gewicht416 gr.

Recent bekeken producten