Revival

Stephen King • Paperback eci.nl lezers

Vanaf € 8,03

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Dit boek in de pers

Stephen King is een regelrecht fenomeen.' De Morgen 'Heerlijk duister.  
De Telegraaf  

Revival is een geslaagd metafysisch horrorverhaal waarin King zijn verbeelding in dienst stelt van de grote vragen over leven, dood en wat er eventueel nadien zou komen. Het balanceert perfect op de grens van een realistische roman, een horrorverhaal en een bovennatuurlijke vertelling. Met Revival bewijst King dat zijn fantasie nog lang niet afgestompt is.  
De Standaard  

Stephen King is een regelrecht fenomeen.  
De Morgen  

Een nieuwe King is zelden of nooit een teleurstelling. Revival is daarop geen uitzondering. (…) Sleurt de lezer mee naar een apotheose zoals alleen Stephen King in petto heeft. Spannend.  
Dagblad De Limburger  

De Groothertog van de horror is weer goed op dreef. Tergend langzaam werkt King naar een knetterende apotheose toe  
VN THRILLERGIDS  


Reviews & recensies

Revival: het bewijs dat King nog altijd the king is!

Stephen King, geboren in 1947, kent een bijzondere carrière als schrijver. Hij heeft inmiddels meer dan tweehonderd verhalen geschreven, waaronder vijftig thriller- en fantasytitels. Alle vijftig zijn het wereldwijde bestsellers en vrijwel allemaal zijn ze verfilmd. Revival is een opnieuw een voltreffer in het oeuvre van King. Dit duistere verhaal draait vooral om thema’s als verslaving en fanatisme. Het speelt met de fantasie, telkens neemt de schrijver ons mee naar de andere kant, naar wat zou kunnen bestaan als we er niet meer zijn. In een klein dorpje in New England, komt een nieuwe dominee wonen: Charles Jacobs. De jonge Jamie is samen met de rest van het dorp meteen fan van deze dominee en diens prachtige vrouw. Jamie en Charles hebben al snel een diepgaande band en delen een geheime obsessie. Dan slaat het noodlot toe, de dominee vervloekt god en het dorp verbant hem. Decennia later leeft Jamie een nomadisch rock & roll-kroegleven. Hij is verslaafd. Dan komt hij Charles weer tegen en hun verbond wordt een pact dat zelfs de duivel niet had kunnen bedenken. King neemt ons mee op een griezelige reis, vijf decennia lang. En het einde is een meesterwerk, het bewijs dat King the king is.

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over wetenschappelijke experimenten
  • boeken over verslaving

Details:

Auteur(s)Stephen King
ISBN9789024566341
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten