Reizen door nieuw land

Wil Doornenbal • Paperback

€ 10,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In dit boek gaat psychologe WIL DOORNENBAL in op de vraag wat er als oudere te winnen valt, en welke vruchten ouderdom kan opleveren.

Veel ouderen beleven het laatste deel van hun levensreis als een periode waarin zij voornamelijk verliezen. Wat valt er te winnen als je ouder wordt_ Wil Doornenbal benadert deze vraag vanuit het christelijk geloof. De Bijbel schetst ouderdom als een periode die nieuwe vruchten oplevert. Kan dat echt_ Wat betekent dat voor de oudere zelf_ En wat hee_ de samenleving daaraan_ Daarover vertelt dit boek - als een kleine reisgids voor een land dat je pas echt leert kennen als je er zelf door heen reist.

Reizen door nieuw land is bedoeld voor hen die zich tot de ouderen rekenen en voor hen die zich betrokken weten bij senioren, zoals familieleden en mantelzorgers.

Wil Doornenbal (1938) is klinisch psycholoog. Ze schreef eerder o.a. Geloven zoals je bent, Wat wil jij_ Wat wil ik_ en Mens naast God. Haar interesse ligt vooral bij de vraag hoe christelijk geloof en gezonde psychologische groei samengaan.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Wil Doornenbal
UitgeverijBoekencentrum
ISBN9789023970477
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's106
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 137 x 12 mm.
Gewicht164 gr.  

Recent bekeken producten