Rechtspraak Intellectuele Eigendom, 11e gewijzigde druk

A.A. Quaedvlieg, P.A.C.E. van der Kooij, P.G.F.A. Geerts • Paperback

€ 44,00

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deze rechtspraakbundel geeft een ruime selectie uit de relevante rechtspraak op het gebied van het intellectuele-eigendomsrecht in ruime zin. De bundel bevat met name beslissingen van het Europese Hof van Justitie en de Nederlandse Hoge Raad. Voorts is nagenoeg iedere uitspraak voorzien van een bondig commentaar met verwijzingen naar andere rechtspraak en literatuur. De lezer is zodoende direct op de hoogte van de informatie die over het desbetreffende onderwerp is verschenen.

Dit boek is bij uitstek geschikt voor het universitaire onderwijs in de bachelor- en masterfase: voor de docent én voor de (gevorderde) student die zich toelegt op de bestudering van het intellectuele-eigendomsrecht. Daarnaast biedt het advocaten en bedrijfsjuristen een beknopt en nuttig overzicht van de rechtspraak en literatuur waarmee zij in de praktijk vaak te maken hebben.

De samenstellers van deze bundel zijn werkzaam in het wetenschappelijk onderwijs, de advocatuur en de rechterlijke macht. Tevens publiceren zij met enige regelmaat over intellectuele-eigendomskwesties.

Details:

Auteur(s)A.A. Quaedvlieg, P.A.C.E. van der Kooij, P.G.F.A. Geerts
UitgeverijSdu Uitgevers
ISBN9789012395229
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's840
Verschijningsdatum
Afmetingen205 x 145 x 40 mm.
Gewicht1016 gr.  

Recent bekeken producten