Rechten van clienten met een verstandelijke beperking

B. Frederiks, L. den Dulk • Paperback

€ 18,50

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

¿Ik heb hier recht op!¿
Hoe vaak wordt dat niet overal om ons heen geroepen?

Als begeleider in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking zul je de uitspraak ¿Ik heb hier recht op!¿niet zo vaak horen,maar wellicht vraag je jezelf toch regelmatig af hoe het nu precies zit met de rechten van je cliënten.

Speciaal voor werkers in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking is dit boek geschreven. De auteurs presenteren gedegen basisinformatie om goed om te kunnen gaan met de problemen en vraagstukken die te maken hebben met de rechten van mensen met een verstandelijke beperking.

Brenda Frederiks is als gezondheidsjurist in 2004 gepromoveerd op de rechtspositie van mensen met een verstandelijke handicap. Sinds 2005 werkt zij bij het VUMC als universitair docent gezondheidsrecht. Ze is betrokken bij diverse onderzoeken over de Wet Bopz.

Loes den Dulk is directeur van stichting Raad op Maat. Raad op Maat geeft cursussen, advies en informatie over de zeggenschap en medezeggenschap van mensen met een beperking aan mensen met een beperking zelf en aan medewerkers van zorginstellingen in het hele land.

Details:

Auteur(s)B. Frederiks, L. den Dulk
UitgeverijUitgeverij Boom, Nelissen
ISBN9789024418220
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's140
Verschijningsdatum
SeriePM-reeks
Afmetingen235 x 150 x 9 mm.
Gewicht241 gr.

Recent bekeken producten